Początek nowej ery... Ery KGK.
Proponuje probowac werbowac graczy z TOP 200 - szczegolnie tych co nie maja zakonu lub naklaniac z innych zakow.
kto sie tym zajmie ???
jak bedziemy miec pewna ekipe 20 osob to mozna bede zyskiwac kase na atakach na inne zamki.
Plan w sumie dobry. Jakby dobrze się przypatrzeć to są gracze, z którymi można spróbować. Z tego co wiem to wwwlodek się zajmuje zaproszeniami i chyba na niego trzebaby tu liczyć. Można też próbować werbować graczy bezpośrednio z zakonów (typu eK&Z, H&P). Podejrzewam, że mają wrogów a kilku od nich naprawdę mogłoby się przydać. Teraz liczy się to, komu chce się walczyć... Ogólnie poczekajmy na opinię innych ale ja pomysł jak najbardziej popieram.
Giermek
też jestem za, napady na inne zamki poprawiłby naszą sytuację materialną no i byłyby jakimś przygotowaniem do przyszłych wojenek a w top 200 można nieraz wyłapać kogoś naprawdę dobrego.
Giermek
cronaldo a z polskiego to co TY miałeś tesz trójke?
Nie no spoko pomysł z zaproszeniami.
Dokładnie Cronaldo... No ale nic, nikogo tu nie będziemy uczyli pisać. Jest dział na forum, gdzie można wklejać kandydatury, oceniamy potem ów kandydatów i jeśli pomysł przejdzie to wtedy można myśleć.
Gość
De son ct le nouvel avocat de George Zimmerman, Mark O'Mara, a dclar lors d'une confrence de presse que maillotpascherfoot.com son client est "soucieux de voir que l'Etat a dcide de le poursuivre". "Sa proccupation c'est qu'il puisse avoir un procs quitable", a-t-il ajout.
L'avocat a par ailleurs http://www.maillotdefootdefrance.com/ prcis que son client allait plaider non coupable et qu'une audience tait programme jeudi.